Powered by ZigaForm version 3.9.8.9.5
 

Partners

Sparkle Hospitality helpt middelgrote en grote horecaondernemingen om hun dagelijkse activiteiten, dankzij nuttige en actiegerichte bedrijfsinzichten, efficiënt(er) in te richten. Dankzij onze heldere software heeft u alle bedrijfsprocessen centraal inzichtelijk, real time en toegankelijk van waar u zich ook bevindt. U kunt al uw bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken bekijken, afzetten tegen benchmarks en real time voorspellingen voor de toekomst maken. Onze intelligente datakoppelingen zorgen voor inzicht, overzicht, tijds- en geldbesparing en reductie van verspilling.

Logo_Horecadesk_5-12-18_Colour_PNG

Horecadesk ontzorgt horecaondernemers compleet: van de financiële administratie, verzekeringen en loonadministratie tot het maken van de data-analyses die hen uitgebreide business intelligence informatie opleveren. Horecadesk is een full-service adviesbureau, gespecialiseerd in horeca, die horecaondernemers met een divers aanbod aan diensten, via pick-plug en play helemaal op maat en naar wens in te vullen, kan bedienen.

PersonPlus_Logo_Versie2_18-11-18_Transparant

Als horecaondernemer wil je samen met je personeel genieten van je gasten. Ook moeten jouw gasten genieten van jou en je team. Helaas worden wet- en regelgeving betreffende HR en personeelszaken steeds ingewikkelder en wordt het voeren van een goed personeelsmanagement almaar arbeidsintensiever. Rechten en plichten lijken steeds belangrijker te worden en jouw mensen weten ook steeds beter waar ze aan toe zijn en waar ze recht op hebben. Als ondernemers moet je als een professional te werk gaan en mag je eigenlijk geen fouten maken. Fouten kosten links- of rechtsom immers altijd (veel) geld.

Dit betekent dat je verstand moet hebben van onder andere verzuim en ziektebegeleiding, arbeidsongeschiktheid, nieuwe wetgeving, ontslagrecht en ontslagprocedures, cao vraagstukken, aansprakelijkheid, veiligheid, arbeidsrecht, juridische vraagstukken enz., enz., enz. En dat komt allemaal bovenop het runnen van een succesvol horecabedrijf.